Сатып алулар

06.12.2019

28.06.2019 АО «Северо-Казахстанская Распределительная Электросетевая Компания» уведомляет о принятии решений о заключении крупных сделок, а именно о заключении АО «Северо-Казахстанская Распределительная Электросетевая Компания» кредитного договора с VTB Bank (Europe) SE, ДО АО Банк ВТБ (Казахстан) и Банк ВТБ (ПАО) (далее – «Банки») и о заключении договора гарантии с Банками.

28.06.2019 АО «СЕВКАЗЭНЕРГО» уведомляет о принятии решения о заключении крупной сделки, а именно о заключении АО «СЕВКАЗЭНЕРГО» кредитного договора с VTB Bank (Europe) SE, ДО АО Банк ВТБ (Казахстан) и Банк ВТБ (ПАО).

23.05.2019 «Солтүстік Қазақстан Электржелістік Тарату Компаниясы» АҚ келесі мазмұндағы хабарландыруды жариялауды сұрайды:

23.05.2019 Петропавл қ-сы, Жұмабаев к., 66 мекенжайында орналасқан «Севказэнергосбыт» ЖШС 2019 жылға тауарларды сатып алу бойынша ашық тендерді өткізу туралы жариялайды (сатып алынатын қызметтердің толық тізбесі тендерлік құжаттамасында көрсетілген):

21.05.2019 Петропавл қ-сы, А.Шәжімбаев к., 144 мекенжайында орналасқан «Солтүстік Қазақстан Электржелістік Тарату Компаниясы» АҚ, 2019 жылға тауарларды сатып алу бойынша ашық тендерді өткізу туралы жариялайды (сатып алынатын тауарлардың толық тізімі тендерлік құжаттамада көрсетілген):

06.05.2019 Петропавл қ-сы, Жамбыл к., 215 мекенжайында орналасқан «СЕВКАЗЭНЕРГО» АҚ 2019 жылға жұмыстарды сатып алу бойынша ашық тендерді өткізу туралы жариялайды:

11.04.2019 Петропавл қ-сы, А.Шәжімбаев к., 144 мекенжайында орналасқан «Солтүстік Қазақстан Электржелістік Тарату Компаниясы» АҚ, 2019 жылға тауарларды сатып алу бойынша қайта ашық тендерді өткізу туралы жариялайды (сатып алынатын тауарлардың толық тізімі тендерлік құжаттамада көрсетілген):

21.02.2019 АО «СЕВКАЗЭНЕРГО» (место нахождения: Республика Казахстан, г. Петропавловск, ул. Жамбыла, 215, свидетельство о государственной регистрации 10660-1948-АО выдано 13.07.2009 г., БИН 990140000186) информирует кредиторов, общественность и акционеров о совершении обществом крупных сделок по предоставлению гарантии с ДО АО Банк ВТБ (Казахстан), VTB Bank Europe (SE) и VTB Capital plc (Англия), в которых имеется заинтересованность.